Zamieszczone przez krzynol
Zobacz wpis
[O2FL] Głośniki w tylnych drzwiach
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisTrzeba podłączyć po numerach pinów.
Te kabelki ze zdjęć nie wyglądają na głośnikowe. Zrób zdjęcia całej wiązki.
Jak masz całe wiązki drzwi to możesz z nich wypruć wiązkę głośników. Ona jest tylko taśmą połączona z reszta kabelków. Odplącz taśmę.ANTY MECHANIK YT
Komentarz
-
-
Panowie, a czy mógłby ktoś potwierdzić ile przewodów powinno być wpiętych w tylne drzwi? Chodzi mi o to, aby nie demontować tapicerki drzwi tylko sprawdzić czy instalacja jest podciągnięta pod głośniki. Przy otwartych drzwiach trzeba zdemontować osłonę przewodów / przelotkę wchodzącą do drzwi.
U siebie mam ori Columbusa, ale nie mam głośników na tyle i nie mam elektrycznych szyb, więc może po ilości przewodów dojdziemy czy takowa instalacja do tylnych głośników jest już podciągnięta..? Byłbym wdzięczny za pomoc.O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836
Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
Komentarz
-
-
sygnałowe z jednej kostki, a prąd z drugiej kostki ?! o co kaman?
do każdych drzwi idą tylko 2 przewody głośnikowe, nic więcej
w tylnych drzwiach jest to zawsze pin 3 i 4 wtyczki 8 pinowej czarnej->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HAKSIU Zobacz wpis...mogę się mylić...
Jak napisał Krzysiek, z radia idą dwa kabelki na lewą stronę i dwa na prawą. Przekrój 1 mm lub 1,5 mm.
Zamieszczone przez mackowski Zobacz wpisczy takowa instalacja do tylnych głośników jest już podciągnięta..?
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpissygnałowe z jednej kostki, a prąd z drugiej kostki ?! o co kaman?
do każdych drzwi idą tylko 2 przewody głośnikowe, nic więcej
w tylnych drzwiach jest to zawsze pin 3 i 4 wtyczki 8 pinowej czarnejANTY MECHANIK YT
Komentarz
-
-
i co?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisJak nie ma szyb elektrycznych to trzeba kupić wtyczki do ramki w słupku.
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpiswtyczki do ramki w słupku.
Komentarz
-
-
-
Witam
A ja chciałbym, może ktoś by doradził jak zamontować głośniki wysokotonowe-syczki do przednich drzwi, które są większe od ory w octavii2 - głośniki to morel tempo ultra 602. Próbowałem też montowac w otwory w drzwiach w okolicach ory syczka, ale po montazu koliduje mi z przełącznikiem lusterek itp. Jakieś pomysły? Dzięki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Komentarz
-
Komentarz